Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Baklažānu rulete

4 porc.
2 lieli baklažāni
sāls
8 vidēji lieli tomāti
400 g ļoti trekna siera
saišķītis bazilika
pipari
2 ēdamk. eļļas
300 ml dārzeņu buljona
40 g sviesta vai margarīna
40 g miltu
1/4 L piena
100 g zaļo olīvu


Baklažāniem nogriež galus , sagriež astoņās 5 mm biezās šķēlēs un apkaisa ar sāli. Tomātiem nogriež cepures un ar karoti izgrebj mīkstumu. Sieru sagriež kubiciņos, pieliek sakapātu baziliku, sāli un piparus.
Masu pilda tomātos un virsū uzliek cepurītes. Baklažānu šķēles liek ar pildītajiem tomātiem un sasprauž ar koka irbulīšiem.
Baklažānu ruletes apm. 3 min. apcep uzkarsētā eļļā. Pārlej ar dārzeņu buljonu un apm. 15 min. sautē nosegtā katliņā.
Uzkarsē sviestu , pieber miltus , pielej pienu un buljonu. Pievieno olīvas un apm. 5 min. vāra.
Ruletītes pasniedz ar mērci un labi garšo kopā ar rīsiem.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Latvijas mūzikas dīvas uzņem viesus un atklāj savu „buduāru”

7. maija pēcpusdienā mediju pārstāvju uzmanībai tika prezentēts astoņu dziedošo Dīvu – „buduārs”, kas, izmantojot ekskluzīvas mēbeles un aksesuārus no veikala KARE, iekārtots...