Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Baklažānu rulete

4 porc.
2 lieli baklažāni
sāls
8 vidēji lieli tomāti
400 g ļoti trekna siera
saišķītis bazilika
pipari
2 ēdamk. eļļas
300 ml dārzeņu buljona
40 g sviesta vai margarīna
40 g miltu
1/4 L piena
100 g zaļo olīvu


Baklažāniem nogriež galus , sagriež astoņās 5 mm biezās šķēlēs un apkaisa ar sāli. Tomātiem nogriež cepures un ar karoti izgrebj mīkstumu. Sieru sagriež kubiciņos, pieliek sakapātu baziliku, sāli un piparus.
Masu pilda tomātos un virsū uzliek cepurītes. Baklažānu šķēles liek ar pildītajiem tomātiem un sasprauž ar koka irbulīšiem.
Baklažānu ruletes apm. 3 min. apcep uzkarsētā eļļā. Pārlej ar dārzeņu buljonu un apm. 15 min. sautē nosegtā katliņā.
Uzkarsē sviestu , pieber miltus , pielej pienu un buljonu. Pievieno olīvas un apm. 5 min. vāra.
Ruletītes pasniedz ar mērci un labi garšo kopā ar rīsiem.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Vēl desmit dienas Cēsīs apskatāma izstāde LTF 20 gadu atcerei

Līdz janvāra beigām Cēsu Izstāžu namā aplūkojama tematiskā izstāde „Tautas frontes 20 gadu atcerei”....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0