Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-13

Dārzeņu ragū ar burkāniem

4 porc.
3 lieli burkāni
3 vidēji lieli kartupeļi
neliels kālis vai rācenis
selerija
bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
neliels kabacis
sīpols
2 ēdamk. sviesta
gl. tomātu mērces vai bieza skāba krējuma
pēc garšas - sāls, pipari, lauru lapas,krustnagliņas u.c. garšvielas
pētersīļu un diļļu zaļumi

Nomazgātas un notīrītas saknes un kartupeļus sagriež kubiņos , sīpolus - ripiņās, kabačus - kubiņos vai šķēlēs un nedaudz apcep sviestā. Pievieno zaļos zirnīšus , pārlej ar tomātu mērci vai skābu krējumu, pieliek garšvielas un sautē apm. 15 min.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.


Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

FLASHLIGHT 2. Pusfināls

22:00; ieeja – 2 lvl

FLASHLIGHT 2. Pusfināls

DJ Uldis Rudaks...