Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-13

Dārzeņu ragū ar burkāniem

4 porc.
3 lieli burkāni
3 vidēji lieli kartupeļi
neliels kālis vai rācenis
selerija
bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
neliels kabacis
sīpols
2 ēdamk. sviesta
gl. tomātu mērces vai bieza skāba krējuma
pēc garšas - sāls, pipari, lauru lapas,krustnagliņas u.c. garšvielas
pētersīļu un diļļu zaļumi

Nomazgātas un notīrītas saknes un kartupeļus sagriež kubiņos , sīpolus - ripiņās, kabačus - kubiņos vai šķēlēs un nedaudz apcep sviestā. Pievieno zaļos zirnīšus , pārlej ar tomātu mērci vai skābu krējumu, pieliek garšvielas un sautē apm. 15 min.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.


Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Ausekļa Baukšķenieka gleznu izstāde „Mājās un ārpus mājas” Cēsu Izstāžu namā

Ceturtdien, 9.oktobrī plkst.17.00 Cēsu Izstāžu namā tiks atklāta Ausekļa Baukšķenieka „Mājās un ārpus mājas”. Izstādes atklāšanas dienā ieeja bez maksas....