Lasītāju receptes

Baklažāni karijā

ligatt 2008-06-06

Baklažāni karijā

Sastāvdaļas
Baklažāns
Kokosrieksts
Kokosriekstu piens
Kurkuma (karijs)
Rozā pipars
Sarkanā paprika
Svaigs timiāns

Pagatavošana
Latvijā visizplatītākais ir dzeltenais karijs kura pamatā ir kurkuma, bet ir arī zaļais un sarkanais.
Nopirktās garšvielas pagaršo katru atsevišķi, tad iedzer ūdeni un sākt nodarboties ar kompozīciju. Visas šīs garšas ir jājūt, un nekas netiek likts klāt tāpat vien. Visu sadauza piestā, bet, ja tādas nav, tad mierīgi var izmantot kafijas dzirnaviņas, vai vienkārši dēlīti un nazi.
Baklažānus sagriež uz pusēm, apcep, tad pārber ar kariju un pa virsu uzlej kokosriekstu pienu.
Visu sautē uz lēnas mierīgas uguns, uz beigām pierīvē klāt svaigu kokosriekstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

„Rīgas mākslas telpā” tiks atklāta fotogrāfiju izstāde „Meistars. Gunārs Binde. Fotogrāfija”

2008. gada 27. decembrī izcilajam fotogrāfam Gunāram Bindem apritēja 75 gadi. Rīgas pilsētas izstāžu zāle „Rīgas mākslas telpa” šo nozīmīgo notikumu atzīmēs ar plašu mākslinieka...