Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-22

Ķirbji ar omleti

400 g ķirbju,
2 ēdamk. miltu,
4 olas,
6 ēdamk. sviesta vai margarīna,
piens,
sāls,
pipari,
zaļumi.
Gabaliņos sagrieztus ķirbjus apvārta miltos un apcep sviestā , pārliek cepeškrāsnī un cep līdz tie gatavi.
Sakuļ olas , pienu , sāli un pievieno sīki sagrieztus zaļumus. Gatavos ķirbja gabaliņus pārlej ar sakulto omleti un liek cepeškrāsnī uz 5 min. Ēd karstu.
Lai smeķē ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Ansim Artumam – 100

Laikā no 2008.gada 4.jūlija līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a) apmeklētāji varēs apskatīt viena no Latvijā iemīļotākajiem...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0