Dārzeņu sautējums

Dārzeņu sautējums

Kartupeļus pārgrieziet uz pusēm, puķkāpostu sadaliet pa ziediņiem, sparģeļus sagrieziet gabaliņos un burkānus aplīšos. Sagatavotos dārzeņus lieciet ūdenī, pievienojiet cukuru un daļu sviesta un vāriet, līdz tie ir gatavi.

Sēnes aplejiet ar ūdeni un izvāriet. Tad sēnes noteciniet sietā, sagrieziet un sajauciet ar dārzeņiem. Atlikušajā sviestā apcepiet miltus, atdzesējiet, atšķaidiet ar dārzeņu novārījumu un šo mērci vāriet uz lēnas uguns 7 min. Pagatavoto mērci pievienojiet dārzeņiem un sēnēm un sautējiet 10 min. Pasniedziet ar apbērtu zaļumiem. Atsevišķi pasniedziet skābu krējumu.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
...
Uzturvērtība?
03.01.2012. plkst. 13:29
fuukaka
darzeni phe mesli bet darzenisi najm najam
10.11.2011. plkst. 20:45
hmm
Loti garshigi ir visi saknu sautejumi, jo lielaks saknu klasts jo garshigak! Tikai ziedu kapostus sautee ne ilgak kaa 5 min. pretejaa gadijumaa tie vienk, izshkist!
15.12.2008. plkst. 20:19
Sautējumi-Ņam!
10.08.2008. plkst. 12:47
Inese
šodien pat pagatavošu,domāju būs gardi
28.02.2008. plkst. 10:29

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Liene Šomase izdod kalendāru

Laba ziņa Lienes Šomases šarma un talanta cienītājiem – šonedēļ Jāņa Rozes grāmatveikalos, kā arī mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās veikalos nonāks 2009. gada kalendārs ar...