Lasītāju receptes

d_kundze 2007-10-24

Siers un pārsteigums

Sastāvdaļas: (sanaak 4 porcijaam)
4 cieti vārītas olas
1 ola
150 g vārītas vistas filejas
90 g Emmentāles siera
2 ĒK miltu
2 ĒK rīvmaizes
1 ĒK sagrieztu pētersīļu zaļumu
1 TK sinepes
malti melnie pipari
sāls
Process:Vārītā olas nomizo. Vistas gaļu izmaļ gaļas mašīnā un sajauc ar sinepēm, pētersīļiem, sāli un pipariem. Sieru sagriež plānās šķēlītēs. Katrai olai aptin siera šķēlīti, tad aplipina vistas masu.
Gatavo olu apviļā miltos, tad sakultā olā un rīvmaizē. Cep taukvāres katlā 8 - 10 minūtes 180*C.



Šveices siers ir vēl populārāks nekā vīni. Ir diezgan maldinošs priekšstats par Šveices sieru, ka tam obligāti jābūt ar caurumiem. Īstenībā ļoti daudz šķirnēm caurumu nav vispār. To ko pie mums sauc par „Šveices sieru” ir nekas cits kā Emmentāla (Emmentaler) siers. Šveicē siera šķirņu nosaukumu ir tik daudz, ka no tiem galva var sagriezties. Cietie, kausētie, mīkstais, graudainais, smalki sagriezti šķēlītēs un kubiciņos u.c. Ļoti daudz ir tradicionālo ēdienu ar sieru. LABU APETIITI UN LAI LABI GARSHO SHII LIELISKAA RECEPTE!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nekas prātīgs no tā pārsteiguma olām vis nesanāca ,laikam par lielu , varbūt jāņem paipalu oliņas ?
25.10.2007. plkst. 14:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLA IESKAŅAS PASĀKUMS AR INSTRUMENTIEM!

Arī šogad tieši mēnesi pirms Positivus festivāla visi biļešu īpašnieki ir aicināti uz festivāla ieskaņas pasākumu Positivus Music biroja pagalmā Pārdaugavā, Ūdens ielā 12. Pasākums...