Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Bute baltvīnā.

Sastāvdaļas:

1. 1 bute
2. 1 vidēji liels sīpols
3. 2-3 pētersiļu zariņi
4. 3 ēdamkarotes baltvīna
5. 6 ēdamkarotes karsta ūdens
6. 1 citrona sula
7. 2 olas dzeltenumi
8. 1 tējkarote miltu
9. 2 ēdamkarotes eļļas
10. sāls
11. pipari



Pagatavošana:

Cepešpannā liek sīpolu škēlītes un pētersiļu zariņus. Iztīra, nomazgā un nosusina buti un uzliek sīpoliem un pētersiļiem. Pārkaisa ar sāli, pipariem, uzlej ūdeni, vīnu, citrona sulu un 1 ēdamkaroti eļļas. Uzliek vāku un cep mēreni karstā cepeškrāsnī. Kad zivs gatava, to liek servējamā traukā. Šķidrumam, kas palicis pēc cepšanas pievieno ar atlikušo eļļu sajauktus miltus un pavāra pāris minūtes. Noņem no uguns. Olu dzeltenumus sakuļ ar 1 ēdamkaroti mērces, tad iemaisa mērcē. Labi izmaisa, izkāš un pārlej zivij.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Pasmaidi kopā ar Jāni Stībeli

Lai arī sabiedrībā dažbrīd valda ne tik optimistisks noskaņojums, iestājoties pirmajām patiesi siltajām pavasara dienām un piesaulītē pamanot dzeltenās pieneņu galvas, tā vien gribas...