Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Ar lasi pildīta līdaka.

Sastāvdaļas:

1. Līdaka (1 kg),
2. 50 g sīpolu,
3. 50 g selerijas sakņu,
4. 30 g Gī sviesta,
5. 15 g baltmaizes mīkstuma,
6. viena ola,
7. 10 g ķiploku,
8. 40 g saldā krējuma (25 %),
9. 2 g malto melno piparu,
10. 1 g bazilika,
11. 3 g diļļu,
12. 5 g sāls,
13. 175 g laša filejas (bez ādas un asakām

Pagatavošana:

Zivi sagatavo tāpat kā iepriekšējās, taču pirms masas iepildīšanas līdakas ādu (ar galvu) izklāj ar plānās šķēlēs sagrieztu laša fileju. Uz tās liek pamatmasu.

Sagatavotās līdakas sautē (katru savā traukā) 30 minūtes zemā katlā ar nelielu ūdens daudzumu, kuram pievienoti apcepti dārzeņi, sāls, smaržīgais pipars un līdakas asakas.

Izvārītas zivis atdzesē, noņem plēvi, sakārto traukā un dekorē ar dārzeņiem, citronu un

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Sporta namā „Centrs” atvērta šautuve

Jaunajā Sporta namā „Centrs” (Brīvības iela 14, Ventspilī) no 21.jūlija katru darba dienu būs pieejama jaunā šautuve. No plkst. 14:00 līdz 16:30 instruktora uzraudzībā varēs...