Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Jēra cepetis ar piparmētrām.

Sastāvdaļas:

1. 4 lielas jēra gaļas šķēles
2. 2 ēdamkarotes silta ūdens
3. 5 ēdamkarotres medus
4. 1 ēdamkarote galda etiķa
5. 2 ēdamkarotes svaigu vai 1 ēdamkarote kaltētu piparmētru
6. sāls
7. malti melnie pipari



Pagatavošana:

Visus produktus izņemot gaļu vāra katliņā 5 minūtes. Gaļas šķēles liek uz cepešpannas un apmēram 5 minūtes cep cepeškrāsnī.Tad apziež gaļu ar pusi no izvārītās mērces. Cep vēl 5 minūtes, tad gaļu apgriež un apziež ar otru pusi mērces. Cepšanu turpina nelielā karstumā, regulāri aplaistot gaļu ar izdalīto sulu, līdz gaļa gatava.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Iznācis grupas “Black Eyed Peas” jaunais albums

No šodienas Latvijā pieejams amerikāņu grupas “Black Eyed Peas” desmitais albums “The E.N.D.” jeb “Enerģija nekad nemirst”....