Lasītāju receptes

andra33 2008-09-27

Vistas gabaliņi sojas mērcē

Sastāvdaļas:
3.gab Vistas filejas
Marinādei:
2 olas baltumi
3 ēdamk. kartupeļu milti
3-4 ēdamk. gaišās sojas mērces
Mērcei:
2 ēdamk. sojas mērces
2 ēdamk. pūdercukurs
Vīns nedaudz

Pagatavošana: (laiks: 180 minūtes)

Sagriež fileju nelielos gabaliņos vai sloksnītēs.

Bļodā sajauc olas baltumus ar sojas mērci un kartupeļu miltiem un iegūtajā marinādē vistu marinē vismaz 2 stundas.

Kad gaļa izmarinējusies pannā uzkarsē eļļu (daudz) (ieteiktu cept olīveļļā) un tajā glīti pa atcevišķiem gabaliņiem ieliek vistu un apcepina gabaliņus viegli brūnus (dažas minūtes) un izzvejo ārā lai varētu apcept nākošos. Kad vista gatava pannā ieber pēdercukuru, nedaudz apbrūnina un tad pievieno sojas mērci un vīnu un tad tajā atkal liek apceptos vistas gabaliņus un nedaudz pasutina (apmēram 5 min).

Pasniedz pie rīsu ēdieniem kopā ar svaigu papriku.

***Šādi var gatavot arī smalki sagrieztās cūkgaļas strmēlītes

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Cēsīs atvērts mūsdienīgs centrs Pils kompleksa apmeklētājiem

Starp Cēsu veco un jauno pili durvis vēris mūsdienīgs Pils kompleksa apmeklētāju centrs – tūrisma informācijas centrs....