Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-31

Sautēta vista tomātu mērcē

Sastāvdaļas:
Putnu gaļa - vista vai pīle 1 gb.
Eļļa: 4 ēdamkarotes cepšanai
Olas baltumi: 1 gb.
Ūdens
Tomātu mērce: 3 ēdamkarotes
Konjaks: 2 tējkarotes
Cukurs: 1 ēdamkarote
Kartupeļu ciete: 1 ēdamkarote
Sāls
Zaļumi

Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)

Vistas vai pīles mīkstumu atdaliet no kauliem un sagrieziet kubiņos.

Uzberiet sāli un sajauciet ar kartupeļu cieti, kas atšķaidīta ar ūdeni un samaisīta ar olas baltumu.

Sagatavoto gaļu maisot apcepiet.

Tomātu mērci sajauciet ar nelielu ūdens daudzumu, cukuru un konjaku, pievienojiet pīles gaļu un maisot sautējiet, līdz viss ir gatavs.

Pirms pasniegšanas apberiet ar sakapātiem zaļumiem.


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Izstāde „Bērns ar eņģeli devās ceļā...”

No 15. aprīļa līdz 16. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma J.Soikāna Ludzas mākslas skolas (JSLMS) audzēkņu...