Lasītāju receptes

Pildīti baklažāni

saulux3 2008-07-29

Pildīti baklažāni

1 baklažāns;
0,5 kg maltās gaļas;
250 g. Siers (holondes);
1-2 burkāni 1 sīpols


Nomizo burkānus un sarīvē uz sakņu rīves, liek uz karstas pannas un apcep, pieliek sīpolu un malto gaļu un cep.

Baglažānu pārgriež uz pusēm gareniski, izņem ārā mīksto daļu un pieliek klāt burkāniem ar gaļu un nedaudz vēl apcep. Tad šo karsto masu pilda baklažānu pusītēs un liek cepeškrāsnī cepties. Kad gandrīz viss ir gatavs uzber sarīvētu sieru un vēl nedaudz apcep līdz siers ir izkusis. Pasniedz karstu galdā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Satellites LV jaunie albumi pieejami digitālai lejupielādei

Pašmāju grupas “Satellites LV” abi nule kā klajā laistie studijas albumi “Bezvadu” un “Vadu” no šīs nedēļas digitālai lejupielādei pieejami mp3 servisā “Platforma.lv”....