Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-24

Latviski meksikāniska quesadilla

Sastāvdaļas:
tortillu plāceņi
krējums
dip mērces maisījums
tomāti
paprika
sīpoli
tobasco mērce
jalapeno pipari
vistas fileja
siers
šampinjoni

Pagatavošana:

Sagatavo sastāvdaļas.

Iejauc krējumā mērces maisījumu (labāk izvēlēties siera mērci) un atstāj ledusskapī ievilkties.

Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos un sacep uz pannas.

Tomātus, papriku un sīpolus sakapā ļoti sīkos gabaliņos, sajauc kopā un pievieno tobasco mērci, iegūstot pikantu salsu. Proporcijas atkarīgas no vēlamā asuma - vairāk sīpolu un mērces patiks tiem, kam garšo asi ēdieni. Var piegriezt konservētu jalapeno zaļo piparu, taču maigākai garšai var iztikt arī bez tā.

Sagriež šķēlītēs šampinjonus.

Sarīvē sieru.

Kad visas pildījuma sastāvdaļas sagatavotas, ņem tortillas plāceni, noziež to ar mērci un liek visu virsū - nedaudz vistas, salsas, šampinjonu un siera. Plāceni pārloka un saspiež. Kad quesadillas sagatavotas tās kārto uz cepamās pannas un liek cepeškrāsnī uzsildīt. Kad siers izkusis, ēdiens gatavs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

Rihanna Latvijā

17. martā Arēna Rīga hallē uzstājās viena no populārākajām un vizuāli pievilcīgākajām popmūzikas/ r&b zvaigznēm – Rihanna....