Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-15

Ugunīgā omlete

Sastāvdaļas:
Olas 3-5.gb.
sīpoli 2. gb.
tomāti 3.gb.
"Santa Marija" piecpiparu mais.,sāls
zaļumi

Pagatavošana:

Sīpolus apcep zeltaini brūnus.Tomātiem noņem

mizu(iegremdē karstā ūdeni uz pāris minūtēm,pēc

tam, aukstā).Sagriež un nedaudz apcep ar sīpoliem.Olas sakuļ ar garšvielām,lej uz pannas.

Uz lēnas uguns, uzliekot vāku un nemaisot cep.

Var gatavot cepeškrāsnī..

Pipari jāliek daudz(pēc patikšanas)Pāri bagātīgi

zaļumus.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Atkārtoti izdots Igo dziesmu albums “Bet dzīvē viss ir savādāk”

Atkārtoti izdots 1999.gadā ierakstītais Igo albums “Bet dzīvē viss ir savādāk”, kuru pats dziedātājs un arī daudzi latviešu mūzikas pazinēji pamatoti uzskata par vienu no...