Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Cepta akna sīpolos

Sastāvdaļas:
Liellopu akna 500.gr.
Sīpoli 5.galv.
Sāls+.pipari
Sk.krējumu 250.gr.
Eļļa(cepšana)

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Aknai noņemam plēvi un sagriežam šķēlēs.

Sakaisam ar sāls pipara maisījumu.Cepam.Akniņa

iznāk ļoti brūna.Pannu izmazgājam un cepam sīpolus.Gataviem sīpoliem pieberam to pašu sāls pipara maisījumu un pieliekam krējumu.Nedaudz

pasautājam.Liekam uz izceptām akniņām.

Klāt vārītus kartupeļus,jo šis ēdiens ir ļoti sātīgs.

Lai Jums garšo!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Grupa „re:public” atgādina – darba holisms ir kaitīgs jūsu veselībai!

No šīs nedēļas visās Latvijas radiostacijās sāk skanēt grupas „re: public” jaunais radio singls "Dari ko liek", kas iekļauts jūnijā iznākušajā albumā „Atbrīvots”....