Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Befstroganovs no teļa gaļas

Sastāvdaļas:
Teļa mīkstums (bez cipslām un taukiem)~0,5 kg
Sīpols
Baravikas (var aizstāt ar šampinjoniem) kādus 200 g
Sviests 50 g
Baltais vīns (kāds ir) 150 ml
Salds ķrējums ~1 gl
Milti 2 ēdk
Sāls, pipari,svaigs timiāns

Pagatavošana:

Gaļu nomazgāju,nosusinu un sagriežu tievās strēmelītēs.Apkaisu ar sāli, pipariem un apviļāju miltos.Sīpolu un sēnes jāsagriež skaistos kubiņos.

Visu sabrūninu karstā sviestā uz pannas.Gaļu ņemu laukā,pieleju vīnu un sēnes un sīpolus nedaudz pavāru.Tad pieleju saldo kējumu.Pielieku garšvielas un dažas timiāna lapiņas.Gaļu salieku atpakaļ un pavisam lēni vēl pasautēju.Uzvārīt vairs nevajag.

Pasniedzu ar vārītu kartupeļu plāceņa gabaliņiem.Iepriekš novārītiem,sarīvētiem un uz pannas saceptiem plācenī no abām pusēm.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

Izstāde "Jūlijam Viļumainim – 100"

No 2009.gada 29.maija līdz 5.jūlijam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) būs skatāma gleznotāja Jūlija Viļumaiņa (1909 – 1981) piemiņas...