Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Ātrās šniceles

Sastāvdaļas:
apm. 500 g liellopa gaļas
1 mazs sīpols (sarkanais)
1 ābols
1 ēdamk. sinepju
1 tējk. sāls
¼ tējk. melno piparu 2 ēdamk. margarīna "Eve" vai sviesta

Pagatavošana:

Gaļu sagriež šķēlēs. Liek uz dēlīša. Izdauza lielos un plānos gabalos.



Nomizo ābolu un sīpolu. Abus sīki sasmalcina. Pievieno sinepes, sāli un piparus.



Uz katras gaļas šķēles liek sagatavoto pildījumu. Pārloka uz pusēm un sastiprina ar koka irbulīšiem. Pannā sakarsē taukvielas, līdz izzūd putas un tās iegūst skaisti zeltainu krāsu.



Šniceles cep no abām pusēm 4-5 minūtes. Pasniedz ar frī kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Backstreet Boys pēc 15 gadiem beidzot arī Latvijā

Neticami, bet tiešām ir pagājuši jau 15 gadi kopš pieci puiši no Amerikas, Floridas, uzsāka savu karjeru un ceļu uz miljoniem meiteņu sirdīm.

Tiesa, šis tas gan šo gadu laikā ir...