Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Gulašs

Sastāvdaļas:
150 g liellopa gaļas
10 g tauku
25 g sīpolu
15 g tomātu biezeņa
5 g kviešu miltu
15 g skāba krējuma
sāls, pipari, lauru lapas

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē. Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava. Beidzot pievieno skābu krējumu. Gulašu lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem vai sautētiem dārzeņiem. Tāpat gatavo teļa, cūkas, jēra gaļas gulašu. LABU APETĪTI

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Septembrī Vācijā izdos Ellas singlu “Welcome To The Club”

Jau 9.septembrī vācu deju mūzikas leibls “Deutche Dance Records“ plāno izdot latviešu dziedātājas Ellas pirmo singlu “Welcome To The Club”....