Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Odziņa

Sastāvdaļas:
Liellopu fileja
Estragons
Virdžīnija
Piparu maisījums
Gaļas kopējā garšviela
Sojas mērce
Sauss sarkanvīns

Pagatavošana: (laiks: 25 minūtes)

Liellopu fileju apkaisa ar garšvielām un sojas mērci un liek uz pannas, īsi pirms cepšanas beigām uzlej nedaudz sarkanvīna. Cepšanas ilgums atkarīgs no tā vai vēlaties labi, vidēji, jeb asiņainu steiku. Ieteiktu pamēģināt asiņainu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Sāksies Latvijas Gāzes balvas Operai publikas balsojums par labāko LNO jauniestudējumu pagājušajā sezonā

2008.gada 25. augustā portālā Delfi (www.delfi.lv) sāksies publikas balsojums par labāko pagājušās sezonas LNO jauniestudējumu – skatītāji aicināti balsot par baletiem Anna Kareņina un...