Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Antrekots

Sastāvdaļas:
600 g lielopu gaļas
40 g tauku
300 g sīpolu
40 g sviesta
1-2 ēdamk. kviešu miltu
1 ēdamk. cukura
1 glāze piena
1 glāze eļļas
sāls, pipari

Pagatavošana:

Lielopu gaļu (muguras gabala mīkstumu) sagriež 1 ½-2 cm biezās šķēlēs, labi izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem, piešķir šķēlēm ovālu formu, karstos taukos cep no abām pusēm gatavas.

Sīpolus sagriež ripiņās, mērcē pienā 10 minūtes. Pēc tam pārkaisa ar cukuru, apviļā miltos un sakarsētā eļļā cep brūnus. Cepešbļodā sakārto antrekotu, pārliek ar ceptiem sīpoliem. Blakus kārto ceptus kartupeļus un sviestu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” izdotas Jāņa Ezeriņa „Noveles”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists piektais izdevums - rakstnieka Jāna Ezeriņa (1891- 1924) noveļu izlase. Aktieris Juris Strenga niansēti un intonatīvi bagātīgi...