Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Šķiņķi marinādē.

Sastāvdaļas:
400 gr pelmeņu
150-200 ml saldā krējuma
200 - 300 gr siera
2 ķiploku daiviņas
majonēze
sāls

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Paredzēts divām diezgan lielām porcijām!

Sākumā vāra pelmeņus pusgatavus garšvielu ūdenī (sāls+piecu piparu maisījums+lauru lapas). Kamēr pelmeņi vārās, sarīvē sieru. Daļu siera sajauc ar majonēzi un piejauc caur ķiploku spiedi izpiestos ķiplokus. Uz lēnas uguns silda saldo krējumu un lēnām iejauc sieru ar majonēzi un ķiplokiem, tā, lai sanāktu pabieza masa. Pelmeņus izņem no ūdens, liek pannā. Pārber ar nedaudz sāls. Lej virsū saldā krējuma siera masu. Pārkaisa ar atlikušo sarīvēto sieru un liek 200-250 grādos sakarsētā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 15 min vai kamēr siers kļūst zeltaini brūns.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

„Mumiy Troll” uzsāks tūri, uzstājoties īstos ASV roka klubos

Sestdien, 14. februārī grupas „Mumiy Troll” LV koncerts. Uzsākta biļešu pārdošana 108. sektorā sākot no 25 latiem, kas ir vistuvākais sektors pretī skatuvei. Tieši tur varēs baudīt...