Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Vistas fileja mandeļu mērcē

Sastāvdaļas:
1vistas fileja
mazliet eļļas
4ēd/k sojas mērces
3ēd/k mandeļu
150gr saldā krējuma

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

vistas fileju nomazgā,sagriež kumosa lieluma gabaliņos, un liek uz sakarsētas pannas ar nedaudz eļļu,apcep.

tikmēr var samalt mandeles,vai sarīvēt, vai arī sadauzīt dvielī.

uz vistas filejaas uzlej sojas mērci,apmaisa.

Liekat klāt samaltās mandeles un 1min.apcepiet un lejiet klāt saldo krējumu,apmaisiet.Vāku virsū un apmēram 1min.pasautējiet.

Ēdiens ir dievišķis,varat pasniegt ar sveigiem dārzeņiem,

Var arī ar makaroniem,vai rīsiem.

Lai jums labi garšo!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Atklās Dziesmu svētkiem veltītu izstādi

4.aprīlī plkst. 16.00 Gulbenes Vēstures un mākslas muzejā notiks jaunas izstādes atklāšana. Šoreiz to piedāvās TLMS „Sagša”, kas veidojusi izstādi „Vispārējo Dziesmu un deju...