Lasītāju receptes

ligatt 2008-02-19

Vistas filejas ar griletu bumbieri, lapu salatiem un valriekstu merci

Vajadzes:
2-3 bumbierus
1 tejkaroti balzametika
cukuru un sali
3-4 vistas filejas gabalus
100 g jogurta
500 g lapu salatu (endives, radico u.c.)
150 g zilo sieru

Mercei vajadzes:
100 g kaltetus tomatus
100 g grauzdetus valriekstus
citronu
1 ed.k. baltvina etiki
5 ed.k. olivellu
cukuru un sali pec garsas

Mercei sasmalcina riekstus, sakapa kaltetos tomatus, pievieno citronu sulu, baltvina etiki, olivellu un sali, cukuru un sali pec garsas.
3-4 vistas filejas iemarine jogurta uz diennakti. Pec tam vistas filejas apcep uz karstas pannas un liek cepeskrasni uz desmit minutem. Nogrile bumbierus, apslakot ar balzametiki, sali un cukuru. Dazadus lapu salatus pasniedz ar vistas filejas gabaliniem, griletiem bumbieriem, pardrupinatu zilo sieru un valriekstu/kaltetu tomatu merci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Deviņdesmitie. Ivars Grāvlejs. Fotogrāfijas

No 2009.gada 9.jūlija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) savus skatītājus gaida...