Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Liellopu gaļas sautējums ar skābētiem gurķiem

500 g liellopu gaļas
tauki
2 sīpoli
1 ķiploks
sāls, pipari pēc garšas
200 g skābētu vai marinētu gurķu
200 g konservētu tomātu
1ēdamk. miltu
garšaugu zaļumi

Gaļu sagriež strēmelēs , apbrūnina taukos , pievieno sagrieztus sīpolus, ķiploku un miltus. Visu samaisa.
Pielej buljonu vai ūdeni un gaļu izsautē. Pievieno garšvielas un tad gareniski sagrieztus gurķus un tomātus. Ja vēlas , var pielikt arī mazos kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
Sautē , kamēr visas satāvdaļas mīkstas, tad pārkaisa ar zaļumiem.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mīkstais margarīns ir mazāk piesātināts ar taukiem un veselīgāks par dzīvnieku sviestu un cieto margarīnu

Pasākumi

Intara Busuļa jauno albumu var lejuplādēt bez maksas

No 3.jūnija Galerija Centrs piedāvā visiem Intara Busuļa mūzikas cienītājiem 50 000 bezmaksas dziesmu lejupielādes mājas lapā www.PlatformaMusic.lv....