Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Liellopu gaļas sautējums ar skābētiem gurķiem

500 g liellopu gaļas
tauki
2 sīpoli
1 ķiploks
sāls, pipari pēc garšas
200 g skābētu vai marinētu gurķu
200 g konservētu tomātu
1ēdamk. miltu
garšaugu zaļumi

Gaļu sagriež strēmelēs , apbrūnina taukos , pievieno sagrieztus sīpolus, ķiploku un miltus. Visu samaisa.
Pielej buljonu vai ūdeni un gaļu izsautē. Pievieno garšvielas un tad gareniski sagrieztus gurķus un tomātus. Ja vēlas , var pielikt arī mazos kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
Sautē , kamēr visas satāvdaļas mīkstas, tad pārkaisa ar zaļumiem.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Liepāja izsludina publisku Eiropas Kultūras galvaspilsētas projekta ideju konkursu

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludina projekta „Liepāja - Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” ideju konkursu. Konkurss...