Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Liellopu gaļas sautējums ar skābētiem gurķiem

500 g liellopu gaļas
tauki
2 sīpoli
1 ķiploks
sāls, pipari pēc garšas
200 g skābētu vai marinētu gurķu
200 g konservētu tomātu
1ēdamk. miltu
garšaugu zaļumi

Gaļu sagriež strēmelēs , apbrūnina taukos , pievieno sagrieztus sīpolus, ķiploku un miltus. Visu samaisa.
Pielej buljonu vai ūdeni un gaļu izsautē. Pievieno garšvielas un tad gareniski sagrieztus gurķus un tomātus. Ja vēlas , var pielikt arī mazos kubiciņos sagrieztus kartupeļus.
Sautē , kamēr visas satāvdaļas mīkstas, tad pārkaisa ar zaļumiem.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Aizsākot ziemas / pavasara’ 2009 sezonu Svētdienas sarunām muzejā, 11.janvārī plkst. 15:00 filozofiski lakonisko darbu autors Māris Subačs un mākslas zinātniece Elita Ansone aicina visus...