Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-18

Seleriju klopši

1 selerijas sakne
1 sīpols
2 ēdamk. margarīna
1 tējk. citronu piparu
3 sardeles
1 ola
1 šķēle nobriedušas baltmaizes
1 šķipsniņa muskatrieksta
1 ēdamk. miltu
1/4 L krējuma vai piena

Seleriju nomizo, noslako un sagriež 1 cm lielos kubiņos. Sīpolu nomizo, sagriež kubiņos un 1 ēdamk. margarīna izkarsē , līdz tie kļūst dzelteni. Katliņā selerija kubiņus un sīpolus pārlej ar 1/4 L ūdens, pievieno citronu piparus , pārsedz ar vāku un sautē apm. 10 min.
Sardelēm novelk ādu , saspaida ar dakšiņu, pievieno olu, izmērcētu baltmaizi un sastrādā viendabīgā masā. Pievieno muskatriekstu , sāli un piparus pēc garšas un veido palielas frikadeles.
Selerijām pievieno saldo krējumu vai pienu , uzvāra , liek klāt frikadeles un sautē apm. 10 min. Miltus sajauc ar 1 ēdamk. margarīna , pievieno nedaudz buljona un uztumē seleriju klopšus.
Visu samaisa , uzvāra un pēc vajadzības pievieno garšvielas.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Grupa “PussyCat Dolls” izdod jaunu albumu

No 29.septembra Latvijā pieejams “Universal Music” izdotais amerikāņu popgrupas “PussyCat Dolls” otrais studijas albums “Doll Domination”.
...