Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-18

Seleriju klopši

1 selerijas sakne
1 sīpols
2 ēdamk. margarīna
1 tējk. citronu piparu
3 sardeles
1 ola
1 šķēle nobriedušas baltmaizes
1 šķipsniņa muskatrieksta
1 ēdamk. miltu
1/4 L krējuma vai piena

Seleriju nomizo, noslako un sagriež 1 cm lielos kubiņos. Sīpolu nomizo, sagriež kubiņos un 1 ēdamk. margarīna izkarsē , līdz tie kļūst dzelteni. Katliņā selerija kubiņus un sīpolus pārlej ar 1/4 L ūdens, pievieno citronu piparus , pārsedz ar vāku un sautē apm. 10 min.
Sardelēm novelk ādu , saspaida ar dakšiņu, pievieno olu, izmērcētu baltmaizi un sastrādā viendabīgā masā. Pievieno muskatriekstu , sāli un piparus pēc garšas un veido palielas frikadeles.
Selerijām pievieno saldo krējumu vai pienu , uzvāra , liek klāt frikadeles un sautē apm. 10 min. Miltus sajauc ar 1 ēdamk. margarīna , pievieno nedaudz buljona un uztumē seleriju klopšus.
Visu samaisa , uzvāra un pēc vajadzības pievieno garšvielas.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi