Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-18

Seleriju klopši

1 selerijas sakne
1 sīpols
2 ēdamk. margarīna
1 tējk. citronu piparu
3 sardeles
1 ola
1 šķēle nobriedušas baltmaizes
1 šķipsniņa muskatrieksta
1 ēdamk. miltu
1/4 L krējuma vai piena

Seleriju nomizo, noslako un sagriež 1 cm lielos kubiņos. Sīpolu nomizo, sagriež kubiņos un 1 ēdamk. margarīna izkarsē , līdz tie kļūst dzelteni. Katliņā selerija kubiņus un sīpolus pārlej ar 1/4 L ūdens, pievieno citronu piparus , pārsedz ar vāku un sautē apm. 10 min.
Sardelēm novelk ādu , saspaida ar dakšiņu, pievieno olu, izmērcētu baltmaizi un sastrādā viendabīgā masā. Pievieno muskatriekstu , sāli un piparus pēc garšas un veido palielas frikadeles.
Selerijām pievieno saldo krējumu vai pienu , uzvāra , liek klāt frikadeles un sautē apm. 10 min. Miltus sajauc ar 1 ēdamk. margarīna , pievieno nedaudz buljona un uztumē seleriju klopšus.
Visu samaisa , uzvāra un pēc vajadzības pievieno garšvielas.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Grupa „Ēnas” svin debijas albuma iznākšanu

17. aprīļa pēcpusdienā grupa „Ēnas” restorānā, bārā, bistro un klubā „16. korpuss” bija saaicinājuši savus draugus, ģimeni, atbalstītājus un žurnālistus, lai dalītos...