Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-18

Seleriju klopši

1 selerijas sakne
1 sīpols
2 ēdamk. margarīna
1 tējk. citronu piparu
3 sardeles
1 ola
1 šķēle nobriedušas baltmaizes
1 šķipsniņa muskatrieksta
1 ēdamk. miltu
1/4 L krējuma vai piena

Seleriju nomizo, noslako un sagriež 1 cm lielos kubiņos. Sīpolu nomizo, sagriež kubiņos un 1 ēdamk. margarīna izkarsē , līdz tie kļūst dzelteni. Katliņā selerija kubiņus un sīpolus pārlej ar 1/4 L ūdens, pievieno citronu piparus , pārsedz ar vāku un sautē apm. 10 min.
Sardelēm novelk ādu , saspaida ar dakšiņu, pievieno olu, izmērcētu baltmaizi un sastrādā viendabīgā masā. Pievieno muskatriekstu , sāli un piparus pēc garšas un veido palielas frikadeles.
Selerijām pievieno saldo krējumu vai pienu , uzvāra , liek klāt frikadeles un sautē apm. 10 min. Miltus sajauc ar 1 ēdamk. margarīna , pievieno nedaudz buljona un uztumē seleriju klopšus.
Visu samaisa , uzvāra un pēc vajadzības pievieno garšvielas.


Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

„Jaunā Viļņa 2005” laureāts un konkursa muzikālais līdzproducents Brendons Stouns iekaro vācu Perisas Hiltones sirdi

20. oktobrī Vācijā notika Brendona Stouna (Brandon Stone) jaunās dziesmas „Here I Am” un tās videoklipa pirmizrāde. Par klipa režisoru un scenārija autoru kļuva plaši pazīstamais vācu...