Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Kāposti ar burkāniem un cūkgaļu

375 g cūkgaļas lāpstiņas gabala
3 sīpoli
1/2 L gaļas buljona
sāls
1/2 tējk. ķimeņu
malti melnie pipari
lauru lapa
galviņa svaigo kāpostu
500 g jauno burkānu
1 ēdamk. kartupeļu cietes

Gaļu sagriež 3 cm kubiņos. Nomizotus sīpolus sagriež salmiņos. Gaļu un sīpolus liek katlā, pārlej ar gaļas buljonu, pieliek pēc garšas sāli, ķimenes, piparus un lauru lapu.Vāra apm. 25 min. - noputo, ja nepieciešams.
Kāpostu notīra un smalki sagriež. Burkānus nomizo, noskalo un sagriež salmiņos.
Dārzeņus sajauc ar gaļu un vāra vēl apm. 30 min.
Aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti pievieno sautējumam un uzvāra.
Pasniedz karstu ar maizi vai kartupeļiem.

Lai izdodas !!


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Meksikāņu vakars

Meksikāņu vakars un tekila par puscenu
DJ Uģis...