Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Kāposti ar burkāniem un cūkgaļu

375 g cūkgaļas lāpstiņas gabala
3 sīpoli
1/2 L gaļas buljona
sāls
1/2 tējk. ķimeņu
malti melnie pipari
lauru lapa
galviņa svaigo kāpostu
500 g jauno burkānu
1 ēdamk. kartupeļu cietes

Gaļu sagriež 3 cm kubiņos. Nomizotus sīpolus sagriež salmiņos. Gaļu un sīpolus liek katlā, pārlej ar gaļas buljonu, pieliek pēc garšas sāli, ķimenes, piparus un lauru lapu.Vāra apm. 25 min. - noputo, ja nepieciešams.
Kāpostu notīra un smalki sagriež. Burkānus nomizo, noskalo un sagriež salmiņos.
Dārzeņus sajauc ar gaļu un vāra vēl apm. 30 min.
Aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti pievieno sautējumam un uzvāra.
Pasniedz karstu ar maizi vai kartupeļiem.

Lai izdodas !!


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Akcija "Izrādes un izstādes apmeklējums Tev un Taviem draugiem bez maksas!" noslēgusies

Sveiks, lasītaj!
Tuvojoties mūsu valsts dzimšanas dienai un, atzīmējot izcilā latviešu tēlnieka Kārļa Zāles dzimšanas dienu, sadarbībā ar Rīgas Brāļu kapu un Latvijas Vēsturiskā...