Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Kāposti ar burkāniem un cūkgaļu

375 g cūkgaļas lāpstiņas gabala
3 sīpoli
1/2 L gaļas buljona
sāls
1/2 tējk. ķimeņu
malti melnie pipari
lauru lapa
galviņa svaigo kāpostu
500 g jauno burkānu
1 ēdamk. kartupeļu cietes

Gaļu sagriež 3 cm kubiņos. Nomizotus sīpolus sagriež salmiņos. Gaļu un sīpolus liek katlā, pārlej ar gaļas buljonu, pieliek pēc garšas sāli, ķimenes, piparus un lauru lapu.Vāra apm. 25 min. - noputo, ja nepieciešams.
Kāpostu notīra un smalki sagriež. Burkānus nomizo, noskalo un sagriež salmiņos.
Dārzeņus sajauc ar gaļu un vāra vēl apm. 30 min.
Aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti pievieno sautējumam un uzvāra.
Pasniedz karstu ar maizi vai kartupeļiem.

Lai izdodas !!


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Sāks pārdot biļetes uz Mihaila Barišņikova dejas vakaru Latvijas Nacionālajā operā

Pirmdien, 24.novembrī, sāksies biļešu pārdošana uz divām Mihaila Barišņikova dejas izrādēm „Trīs Solo un Duets”, kas Latvijas Nacionālajā operā notiks 2. un 3. maijā plkst.19.00....