Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Kāposti ar burkāniem un cūkgaļu

375 g cūkgaļas lāpstiņas gabala
3 sīpoli
1/2 L gaļas buljona
sāls
1/2 tējk. ķimeņu
malti melnie pipari
lauru lapa
galviņa svaigo kāpostu
500 g jauno burkānu
1 ēdamk. kartupeļu cietes

Gaļu sagriež 3 cm kubiņos. Nomizotus sīpolus sagriež salmiņos. Gaļu un sīpolus liek katlā, pārlej ar gaļas buljonu, pieliek pēc garšas sāli, ķimenes, piparus un lauru lapu.Vāra apm. 25 min. - noputo, ja nepieciešams.
Kāpostu notīra un smalki sagriež. Burkānus nomizo, noskalo un sagriež salmiņos.
Dārzeņus sajauc ar gaļu un vāra vēl apm. 30 min.
Aukstā ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti pievieno sautējumam un uzvāra.
Pasniedz karstu ar maizi vai kartupeļiem.

Lai izdodas !!


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Koncerti Domā 2009. gada maijā

Piektdien, 1.maijā, plkst. 19:00  
ĒRĢEĻMŪZIKAS KONCERTS
Ligita SNEIBE  ērģeles                Lolita LILJE...