Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Šampinjonu sautējums

Sastāvdaļas:
1 sīpols
10 svaigi šampinjoni
1 baklažāns
1 saldā paprika (vēlams, dzeltena)
1 tomāts
tase rīsu
Čedaras siers

Pagatavošana: (laiks: 25 minūtes)

Pannā ielej nedaudz olīveļļas un viegli apbrūnini sagrieztu sīpolu.

Sagriez šampinjonus, sagriez baklažānu ar visu mizu nelielos kubiņos, sasloksnē saldo papriku, piegriez tomātu un visu ieber pannā cepties.

Pēc tam pievieno tasi noskalotu rīsu. Maisot pieber nedaudz ķiploku sāls, smalki sagrieztu ķiploku daiviņu un pacepini.

Kad viss paliek skaisti brūns, tad pannā ielej trīs tases ūdens. Pannai uzliec vāku un sutini uz mierīgas uguns.

Pēc piecpadsmit minūtēm pannu noņem no uguns. Atver vāku un sutinājumam uzkaisi sarīvētu Čedaras sieru.

Uzliec vāku pēdējoreiz un ļauj sieram nedaudz izkust.

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLĀ ARĪ KINO PROGRAMMA

Par neatņemamu Positivus festivāla sastāvdaļu ir kļuvusi kino „skatuve”. Arī šogad kāpās pie jūras tiks izveidota īpaša Balsam Club kinozāle, kurā kino gardēžus priecēs Future...