Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Šampinjonu sautējums

Sastāvdaļas:
1 sīpols
10 svaigi šampinjoni
1 baklažāns
1 saldā paprika (vēlams, dzeltena)
1 tomāts
tase rīsu
Čedaras siers

Pagatavošana: (laiks: 25 minūtes)

Pannā ielej nedaudz olīveļļas un viegli apbrūnini sagrieztu sīpolu.

Sagriez šampinjonus, sagriez baklažānu ar visu mizu nelielos kubiņos, sasloksnē saldo papriku, piegriez tomātu un visu ieber pannā cepties.

Pēc tam pievieno tasi noskalotu rīsu. Maisot pieber nedaudz ķiploku sāls, smalki sagrieztu ķiploku daiviņu un pacepini.

Kad viss paliek skaisti brūns, tad pannā ielej trīs tases ūdens. Pannai uzliec vāku un sutini uz mierīgas uguns.

Pēc piecpadsmit minūtēm pannu noņem no uguns. Atver vāku un sutinājumam uzkaisi sarīvētu Čedaras sieru.

Uzliec vāku pēdējoreiz un ļauj sieram nedaudz izkust.

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Akcija "Mācību nedēļa pieaugušajiem" Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Jau otro reizi Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā norisināsies akcija Mācību nedēļa pieaugušajiem. Aicināti piedalīties visi, kas grib redzēt, dzirdēt un atklāt ko īpašu!...