Lasītāju receptes

ligatt 2009-01-13

Pildīts lasis ar garnelēm

Sastāvdaļas:
200 gr lasis
100 gr garneles
15 gr sviesta
2 olas
50 gr rīvmaize
15 gr dilles svaigas
1 citrons
garšvielas
eļa cepšanai

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)
Svaiga laša fileju nedaudz izdauza apkaisa ar vegetu, izspiež citronu sulu, viducī liek svaigas garneles un sviestu,zaļumus ar rokām veido,kā apaļu bumbiņu, tad panē olā un rīvmaizē, cep lielā eļas daudzumā, pasniedz ar rīsiem,zaļumiem un citroniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Jelgavnieki ar nepacietību gaida 11. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gadā no 9. līdz 15. februārim,...