Lasītāju receptes

ligatt 2009-01-13

Pildīts lasis ar garnelēm

Sastāvdaļas:
200 gr lasis
100 gr garneles
15 gr sviesta
2 olas
50 gr rīvmaize
15 gr dilles svaigas
1 citrons
garšvielas
eļa cepšanai

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)
Svaiga laša fileju nedaudz izdauza apkaisa ar vegetu, izspiež citronu sulu, viducī liek svaigas garneles un sviestu,zaļumus ar rokām veido,kā apaļu bumbiņu, tad panē olā un rīvmaizē, cep lielā eļas daudzumā, pasniedz ar rīsiem,zaļumiem un citroniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Vasarā notiks plaša Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā

4. jūnijā sāksies regulāra Vasaras Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā, kas dos iespēju no jūnija līdz augustam bezmaksas apmeklēt mūzikas koncertus un zaļumballes vienā no...