Lasītāju receptes

ligatt 2009-01-13

Pildīts lasis ar garnelēm

Sastāvdaļas:
200 gr lasis
100 gr garneles
15 gr sviesta
2 olas
50 gr rīvmaize
15 gr dilles svaigas
1 citrons
garšvielas
eļa cepšanai

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)
Svaiga laša fileju nedaudz izdauza apkaisa ar vegetu, izspiež citronu sulu, viducī liek svaigas garneles un sviestu,zaļumus ar rokām veido,kā apaļu bumbiņu, tad panē olā un rīvmaizē, cep lielā eļas daudzumā, pasniedz ar rīsiem,zaļumiem un citroniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senākais zināmais dārzenis ir zirnis

Pasākumi

Liepāja izsludina publisku Eiropas Kultūras galvaspilsētas projekta ideju konkursu

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludina projekta „Liepāja - Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” ideju konkursu. Konkurss...