Lasītāju receptes

Lasis kartupeļos

saulux3 2008-07-24

Lasis kartupeļos

Vajag:

kartupeļu putru (gatavo pats (lēti, bet ilgāk), pērk jau gatavu sauso maisījumu (dārgāk, bet ātri))
laša malto gaļu (maļ pats (ilgi), prasa lai viekalā samaļ (dārgi, bet ātri), pērk gatavu, saldētu laša malto gaļu (lēti))
sīpolus
garšvielas (es lieku tikai sāli un svaigi maltus melnos piparus)
sieru (es, protams, iesaku Parmezanu, bet var jebkuru)
Apcep sīpolus, tad liek klāt malto gaļu, pacep. Cepamtraukā kārto: vienā kārtā kartupeļu putru, tad sacepto malto gaļu un atkal kartupeļu putru. Kārtas var viedot cik vien vēlas. Virsū kaisa sieru. Liek cepeškrāsni uz minūtēm ~ 15. Ediens ir jau gatavs, tāpēc vajag tikai sasildīt un sieru pakusināt (tāpēc var arī mazāku laiku). Ēd "pliku", ar krējumu vai kādu no Spilvas dresingiem. Aptuveni uz vienu iepakojumu kartupeļu putras (sausā maisījuma) vajadzētu no 400 – 600 gr. laša malto gaļu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Bauskas ģimeņu stiprināšanas un atbalsta projekta izvērtējums

Šodien Bauskā prezentēs Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas „Ģimeņu stiprināšanas un atbalsta” projektā paveikto. Trīs gadu laikā projekta speciālisti atbalstu snieguši vairāk...