Lasītāju receptes

Zivis ar raudzētām pupām

saulux3 2008-07-24

Zivis ar raudzētām pupām

Sastāvdaļas:

300 g zivs filejas,
½ glāze eļļas,
½ glāze lielos gabalos sagriezta sīpola,
½ glāze lielos gabalos sagrieztu zaļo saldo piparu,
1/3 tējkarotes vīna,
A

½ ēdamkarotes vīna,
1/3 ēdamkarotes sāls,
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
B

1 ēdamkarote sakapāta ingvera,
½ ēdamkarotes sakapātu ķiploku,
1 ēdamkarote raudzētu melno pupu,
C

pa ½ tējkarotei sāls un cukurs,
2 ēdamkarotes ūdens,
1 tējkarote kukurūzas cietes,
Zivs fileju nomazgā un sagriež šķēlēs. Apvārta un patur A maisījumā 20 minūtes. Pirms cepšanas pievieno 2 tējkarotes eļļas, lai zivs gabaliņi nesaliptu.
Vokpannā sakarsē eļļu, cep zivi līdz pusgatavībai. Tad zivs gabaliņus izņem no vokpannas, pannā atstāj 2 ēdamkarotes eļļas, pārējo nolej.
Vēlreiz uzkarsē eļļu, cep sīpolus un B sastāvdaļas, kamēr sāk smaržot. Pievieno zaļos saldos piparus, cep 30 sekundes. Liek pannā zivs gabaliņus, pievieno vīnu un C sastāvdaļas un visu rūpīgi izmaisa. Liek uz šķīvja un pasniedz galdā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

„Mana laimīgā sestdiena!”

16.augustā plkst. 14.00 Liepājas T/N Kurzeme 1.stāvā festivāla „Rock`n`Roll visām paaudzēm” rīkotāji, kopā ar TN „Kurzeme” organizē akciju „Mana laimīgā sestdiena!”. ...