Lasītāju receptes

Zivs fileja ar garšvielām.

saulux3 2008-07-24

Zivs fileja ar garšvielām.

Sastāvdaļas:

300 g zivs filejas,
2 glāzes eļlas,
A

1/3 ēdamkarotes sāls,
½ ēdamkarotes vīna
B mīkla:

1 ola, 3 ēdamkarotes ūdens,
Pa 4 ēdamkarotēm kukurūzas cietes un miltu,
C

pusotra ēdamkarotes sakapātu zaļo sīpolu,
1 ēdamkarote ingvera,
½ ēdamkarote ķiploku
D

1 tējkarote čilī mērces,
1 ēdamkarote vīna,
3 ēdamkarotes kečupa,
½ tējkarotes sāls,
2 ēdamkarotes cukura,
1 tējkarote kukurūzas cietes,
1 ēdamkarote ūdens
Zivs fileju nomazgā un sagriež biezos gabaliņos. Uz 20 minūtēm iemarinē A sastāvdaļās. Sagatavo mīklu no B sastāvdaļām.
Pannā sakarsē eļļu. Katru zivs gabaliņu iemērc mīklā un liek sakarsētajā eļļā. Cep vidējā karstumā, kamēr zivs gabaliņi kļūst zeltaini un kraukšķīgi. Izņem no pannas un liek uz šķīvja.
Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas, cep C sastāvdaļās, kamēr sāk smaržot. Pievieno D sastāvdaļas un visu rūpīgi izmaisa. Maisījumu uzvāra un pārlej ar to ceptos zivs gabaliņus.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

1 unce satur aptuveni 28 gramus produkta

Pasākumi

Atklāta Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstāde „Baltā”

No šī gada 29. novembra līdz nākama gada 18. janvārim Rīgā, Sv. Pētera baznīcā, iespējams apskatīt Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju darbu izstādi „Baltā”. Ekspozīciju...