Lasītāju receptes

Forele ar cukini

saulux3 2008-07-24

Forele ar cukini

350 g foreles filejas
1 cukini
1 baklažāns
2 tomāti

Marinādei:
2 ēd.k. citrona sulas
1-2 ēd.k. olīvu eļļas
2 ēd.k. tomātu pastas koncentrāts
1 tējk. kaltētu rozmarīnu lapiņu
1 tējk. cukura
Sāls

Sajauc marinādes sastāvdaļas.

Dārzeņus un foreli ieberzē ar tomātu- rozmarīna marinādi.

Cep foreli grilla pannā, līdz zivs viegli sāk atdalīties pa kārtām- aptuveni 10 – 15 minūtes, atkarībā no filejas biezuma.

Sagriež baklažānu un cukini, un tomātus biezās šķēlēs un cep grilla pannā tādā pašā kārtībā. Noņem no pannas, kad tiem ir redzamas iedegušas svītras no grilla pannas, un kad tie ir mīksti, bet ne slapji.

Kārto foreli ar dārzeņiem uz silta šķīvja un pasniedz nekavējoties.

Pasniedz ar baltmaizes rikām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Jāņuguns – gaismas uzvara pār tumsu

Jāņuguns kā vasaras saulgriežu senā rituāla neatņemama sastāvdaļa ir bijusi plaši pazīstama Austrumeiropā un citās Eiropas daļās - no skandināvu zemēm līdz Francijai, Spānijai,...