Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-09

Misā sautēta karpa

Sastāvdaļas:
1 karpa
0,5 l alus misas
200 g speķa vai žāvētas krūtiņas
200 g svaiga sviesta sāls

Pagatavošana:

Notīrītu karpu sadalām porcijās, apkaisām ar sāli, kārtojam cepešpannā, uzlejam alus misu un noliekam aukstumā līdz nākamai dienai nostāvēties. Otrā dienā alu nolejam, karpas porcijām uzliekam speķa vai žāvētās krūtiņas šķēlītes. Starp karpas porcijām ieliekam sviesta piciņas un cepam mēreni sasildītā cepeškrāsnī. Apmēram pēc 10 minūtēm uzlejam nolieto alu. Karpu cepam brūnu, periodiski aplejot ar cepšanas sulu. Šķīvī porcijas pārlejam ar sulu un pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Rejs Hortons atbild uz Jūsu jautājumiem

www.IrLaiks.lv sadarbībā ar koncertaģentūru Top Concert no 31. oktobra līdz 5. novembrim piedāvāja nebijušu iespēju - ikviens no Jums varēja uzdot savus jautājumus pasaules mēroga...