Lasītāju receptes

moka 2008-06-30

Forele baltvīnā ar estragonu

Sastāvdaļas:
1 forele
200 ml baltvīns (sausais)
estragons
dilles
garšvielas
sāls.
Pagatavošana:
Notīrītu foreli apkaisa ar sāli, liek katliņā, tad liek dilles, estragonu, garšvielas, pārlej ar baltvīnu, katliņu aizvāko un uz lēnas uguns vāra apmēram 20 minūtes. Gatavu foreli sakārto šķīvī. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, diļļu mērci (to pagatavo no šķidruma, kurā zivs vārījās, pievienojot sviestā izkarsētus miltus un skābu krējumu), svaigiem dārzeņu, lapu salātiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Māksla un karikatūras Valmieras 725.jubilejā

No 7.līdz 9.augustam Valmiera svinēs savu 725. jubileju, kurā piedalīsies arī Mākslas Parks un Pārsteidz.lv ar krāšņiem mākslas darbiem un jautrām karikatūrām....