Lasītāju receptes

mur.. 2008-06-09

Sautētā menca vai "Mencis jūrā"

1 kg mencu
1 glāze miltu
sāls, sīpols, eļļa vai tauki cepšanai,
0,5 l krējuma
pipari, zaļumi

Tikko noķertu mencu atbrīvo no asakām un ādas un galvas. Fileju sagriež gabalos, apsāla. Zivs gabalus apvāra miltos, sakarsētās taukvielās apcep dzeltenus. Liek ugunsdrošā stikla veidnē vai emaljētā katliņā, pievieno saceptus sīpolus, pārlej krējumu, kam pielikti pipari, sāls. Trauku ievieto sakarsētā cepeškrāsnī vai arī liek uz plīts uz nelielas liesmas. Trauku aizvāko un zivis sautē apmēram pusstundu.
Ēdienu pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Greipfrūtu smarža vidēja vecuma sievieti padarīs vīrieša uztverē par 10 gadiem jaunāku. Šis efekts gan nedarbosies otrādi – vīriešiem, kas smaržo pēc greipfrūta, sievietes uztveri neietekmēs nekādā veidā

Pasākumi

Klajā nācis Tarantino filmas "Nāves pierādījums"skaņu celiņš

Ierakstu kompānijas “Maverick Records” apgādā klajā nākusi dziesmu izlase no kulta režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas “Nāves pierādījums” (Death Proof), kas pašlaik skatāma arī Latvijā....