Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Mencas fileja ar rīvētiem kartupeļiem

125 g mencas filejas ; 200 g kartupeļu ; 25 g sviesta ; 1/2 olas ; 30 g miltu ; rīvēti muskatrieksti ; melnie maltie pipari.

Kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves , nospiež sulu , pārkaisa sāli , piparus un rīvētus muskatriekstus , tad pievieno olu un sajauc.
Mencas filejai uzkaisa sāli , melnos piparus , panē miltos un pēc tam apviļā rīvēto kartupeļu masā. No abām pusēm cep apm. 3 min. uzkarsētā sviestā. Nosusina salvetē un pasniedz ar svaigiem un marinētiem dārzeņiem , dekorē ar zaļumiem.
Lai garšo ,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Rīgas svētkus apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku

Rīgas svētkus pagājušās nedēļas nogalē no 15. līdz 17.augustam apmeklējuši vairāk nekā 120 000 cilvēku, liecina pasākumu organizatoru veiktie aprēķini....