Lasītāju receptes

d_kundze 2008-01-12

Cepta pildīta līdaka (Lielā zive)

Nepiesiešams:
1 kg līdakas,
4 rikas baltmaizes,
1 ola,
50 g piena,
1 TK sviesta,
1 TK skāba krējuma,
sāls,
maltie pipari,
zivju buljons,
garšvielas

Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, uzmanīgi novelk ādu. No asakām atdalīto gaļu samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi. Zivju masai pieliek sakultu olu, sāli, piparus, krējumu, izkausētu sviestu, atlikušo ūdeni vai pienu un labi izmaisa var to darīt ar rokām. Zivju masu uzmanīgi iepilda ādā, liek veidnē un cep cepeškrāsnī, aplaistot ar zivs buljonu (buljonu izvāra no zivs galvas un asakām)

Liek uz liela šķīvja, izdekorē, apkārt kārto dārzeņus un visu,kas pašam tīk un kādu citrona šķēli spirgtumam! Labu apetīti... un nāk prātā..liela zive...labsirdīga bija:)

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ruta
cepta pildīta līdaka sanākusi ļoti sāļa, ko man lietas labā darīt, lai būtu baudāma.
05.10.2014. plkst. 14:34

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Sāksies Latvijas Gāzes balvas Operai publikas balsojums par labāko LNO jauniestudējumu pagājušajā sezonā

2008.gada 25. augustā portālā Delfi (www.delfi.lv) sāksies publikas balsojums par labāko pagājušās sezonas LNO jauniestudējumu – skatītāji aicināti balsot par baletiem Anna Kareņina un...