Vasaras ēdiens no zivs

Vasaras ēdiens no zivs

No citrona izspiediet sulu. Fileju sagrieziet gabaliņos, apšļakstiet ar 2 ēdamkarotēm citronu sulas, uzberiet sāli un cepiet eļļā, līdz zivs ir gatava. Atdzesējiet. Lai pagatavotu mērci, majonēzi samaisiet ar kefīru, atlikušo citronu sulu un zaļumiem. Pirms pasniegšanas zivi lieciet uz salātu lapām un pārlejiet ar sagatavoto mērci. Dekorējiet ar olu un tomātu ripiņām un paprikas gredzentiņiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
zivi tikai nevajag uz nakti ēst, spiedīs kuņģi
02.10.2007. plkst. 14:25

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Doremi.lv pasniedz balvas. Triumfē Prāta Vētra

Lielākais latviešu mūzikas MP3 lejupielāžu portāls Doremi.lv apbalvojis triju vispieprasītāko dziesmu izpildītājus 2008. gadā – grupas Prāta Vētra un Linga, kā arī Lauri un Rūtu...