Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-23

Risotto ar šampanieti

400 g rīsu
50 g sviesta
2 sīpoli
100 g saldā krējuma
1/2 l gaļas buljona
100 g rīvēta siera
sāls
1/4 pudeles šampanieša

Sviestā apcepina sasmalcinātus sīpolus, pievieno sausus rīsus un maisot turpina cept, līdz rīsi kļuvuši caurspīdīgi. Tad uzlej mazliet šampanieša, pēc tam nedaudz gaļas buljona, tad atkal šampanieti. Beigās vēl pievieno saldo krējumu, pārkaisa ar rīvētu sieru un visu sajauc.

LABU APETĪTI !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

SARĪKOJUMI RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBĀ 2009. GADA 17. JŪNIJS – 15. JŪLIJS

17. jūnijā plkst. 19.00 Zelta zālē
KAMERMŪZIKAS KONCERTS
Piedalās Gunta Cēse (soprāns), Aleksandra Boroduļina, Ieva Kļaviņa (klavieres), Raivo Lallo (klarnete).
Programmā V. Bellīni,...