Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-23

Risotto ar šampanieti

400 g rīsu
50 g sviesta
2 sīpoli
100 g saldā krējuma
1/2 l gaļas buljona
100 g rīvēta siera
sāls
1/4 pudeles šampanieša

Sviestā apcepina sasmalcinātus sīpolus, pievieno sausus rīsus un maisot turpina cept, līdz rīsi kļuvuši caurspīdīgi. Tad uzlej mazliet šampanieša, pēc tam nedaudz gaļas buljona, tad atkal šampanieti. Beigās vēl pievieno saldo krējumu, pārkaisa ar rīvētu sieru un visu sajauc.

LABU APETĪTI !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

“Makroconcert” kļuvusi par oficiālo grupas “The Orchestra” (Electric Light Orchestra) aģentu

Viena no vadošajām Baltijas un Centrāleiropas koncertaģentūrām “Makroconcert” kļuvusi par oficiālo leģendārās rokgrupas “Electric Light Orchestra”, šobrīd „The Orchestra”...