Lasītāju receptes

ciruls 2007-10-25

Kāpostu sacepums

1 kg svaigu kāpostu
1 sīpols
2 ēdamk. lauku sviesta
1 1/2 ēdamk. kviešu miltu
1 gl. lauku piena
1 gl.rīvēta Šveices siera
1 1/2 ēdamk.rīvmaize
sāls
muskatrieksts
maltie pipari

Kāpostgalviņu vāra 11 min., tad sasmalcina. Sasmalcinātu sīpolu apcep izkausētā sviestā , pievieno miltus, nedaudz rīvēta muskatrieksta , piparus. Samaisa ar kāpostiem, lēnām pielej pienu un karsē, līdz piens uzvārās. Tad pievieno nepilnu glāzi rīvētā siera.Masu liek ietaukotā cepešpannā un opārkaisa ar atlikušo sieru, kurš sajaukts ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī apmēram 16 min., līdz sacepuma virsa kļūst zeltaina.

LAI VEICAS! LABU APETĪTI !

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ŠĪ RECEPTE LIEKAS BAIGI ŅAMMĪGĀ! KAD PIENĀKS BRĪVDIENAS,NOTEIKTI ES TO IZMĒĢINĀŠU!
26.10.2007. plkst. 19:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonds ierosina ierakstīt Rīgas Brāļu kapu ansambli UNESCO Pasaules Mantojuma sarakstā

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda prezidents  brigādes ģenerālis Juris Vectirāns un Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda valdes...