Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-20

Rabarberu un biezpiena sacepums

500 g biezpiena
200 g cukura
3 olas
1 citrona sula un rīvēta miziņa
1 tējk. cepamā pulvera
60 g mannas
500 g rabarberu

Biezpienu samaisa ar cukuru , olu dzeltenumu , citrona sulu un rīvētu miziņu, mannu un cepamo pulveri.
Visu izlaiž caur gaļas mašīnu , lai izveidotos viendabīga masa. Gatavajā masā iemaisa rabarbera gabaliņus un beigās saputotu olu baltumus.
Visu liek ar margarīnu ieziestā formā un cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm. 1 stundu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Deviņdesmitie. Ivars Grāvlejs. Fotogrāfijas

No 2009.gada 9.jūlija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) savus skatītājus gaida...