Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-20

Rabarberu un biezpiena sacepums

500 g biezpiena
200 g cukura
3 olas
1 citrona sula un rīvēta miziņa
1 tējk. cepamā pulvera
60 g mannas
500 g rabarberu

Biezpienu samaisa ar cukuru , olu dzeltenumu , citrona sulu un rīvētu miziņu, mannu un cepamo pulveri.
Visu izlaiž caur gaļas mašīnu , lai izveidotos viendabīga masa. Gatavajā masā iemaisa rabarbera gabaliņus un beigās saputotu olu baltumus.
Visu liek ar margarīnu ieziestā formā un cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm. 1 stundu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Jelgavnieki ar nepacietību gaida 11. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gadā no 9. līdz 15. februārim,...