Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-20

Rabarberu un biezpiena sacepums

500 g biezpiena
200 g cukura
3 olas
1 citrona sula un rīvēta miziņa
1 tējk. cepamā pulvera
60 g mannas
500 g rabarberu

Biezpienu samaisa ar cukuru , olu dzeltenumu , citrona sulu un rīvētu miziņu, mannu un cepamo pulveri.
Visu izlaiž caur gaļas mašīnu , lai izveidotos viendabīga masa. Gatavajā masā iemaisa rabarbera gabaliņus un beigās saputotu olu baltumus.
Visu liek ar margarīnu ieziestā formā un cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm. 1 stundu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Loku šaušana Cēsu Pils dārzā

Kur jāpierāda spēks un veiklība, tur cīnītāju netrūkst! Šo cilvēcisko vājību tagad ik dienu var stiprināt Cēsu Pils dārza tālākajā stūrī, kur uzstādīti trīs loku šaušanas stendi....