Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-19

Cepti āboli ar gaļas pildījumu

4 porc.
4 lieli, skābeni āboli
2 ēdamk. citronu sulas
70 g maltās gaļas
70 g sasmalcinātu liellopu aknu
sāls
šķipsniņa cukura
20 g sviesta
1/8 L baltvīna

Ābolus kārtīgi nomazgā , izdobj. Izņemto mīkstumu sakapā un pārlej ar tējkaroti citronu sulas.
Iegūto masu samaisa ar malto gaļu, aknām , sāli, pipariem , cukuru un atlikušo tējkaroti citronu sulas. Masu iepilda ābolos.
Pildītos ābolus ievieto sautējamā traukā , iepriekš tā malas iesmērē ar sviestu. Atlikušo sviestu piciņās uzliek uz āboliem, pārlej ar baltvīnu. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apm. 30 min.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Grupas “a-ha” solists Mortens Harkets atgriežas ar jaunu albumu

Norvēģu grupas “a-ha” līderis Mortens Harkets pēc 12 gadu pārtraukuma izdevis savu otro solo albumu “Letter From Egypt”....