Lasītāju receptes

Laša un kafijas sacepums

ligatt 2008-06-06

Laša un kafijas sacepums

Sastāvdaļas
Lasis
Puravs
Mazie burkāni
Citrons
Olīveļļa
Espresso
Brendijs (piem. Belij aist)
Sāls, pipari
2000 C karsta krāsns

Pagatavošana
Pannu uzkarsē uz plīts, apslaka ar olīveļļu. Liek virsū lasi un viegli apcep no abām pusēm, uzmal sāli, piparus. Uz pannas blakus lasim uzber mazos burkānus, sagrieztu puravu.
Lasim uzspiež citrona sulu.
Uz laša uzber stiprākās grauzdētās espresso pupiņas, uzlej brendiju.
Liek krāsnī un cep, kamēr gatavs. Tikai nepārcep, lasis gatavs ļoti ātri.
Pirms ēšanas noņem ādu ar zvīņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Biļetes uz Avrilas Lavinjas koncertu sāks tirgot 4. februārī

Koncertaģentūra „FBI” informē: biļetes uz populārās kanādiešu dziedātāja Avrilas Lavinjas koncertu sāks tirgot 4. februārī no plkst. 10.00 visās „Biļešu servisa” kasēs un...