Lasītāju receptes

vineta33 2008-05-30

Kartupeļu un tomātu sacepums

1/2 kg ar mizu vārītu kartupeļu
300 g tomātu
3 cieti novārītas olas
eļļa
sāls
pipari
1/2 gl. skāba krējuma
1 ēdamk. rīvmaizes
1 ēdamk. sviesta
1 ēdamk. sakapātu zaļumu

Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē , nomizo, sagriež šķēlītēs. Tomātus un nolobītas olas sagriež šķēlēs un kārtām liek ietaukotā veidnē, apsāla , uzber piparus.
Skābu krējumu sakuļ ar sāli un pipariem , pārlej sacepuma masai. Uzkaisa rīvmaizi un uzliek sviesta piciņas.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un vidējā karstumā cep apm. 30 min. Pārkaisa ar zaļumiem.
Labu ēstgribu!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Lailas Balodes personālizstāde Cēsu izstāžu namā

No 19. jūnija līdz 15. jūlijam Cēsu Izstāžu namā būs skatāma Lailas Balodes 50 gadu jubilejas izstāde ''Piektā''. Tā  ir plaša  ekspozīcija, kurā izstādīti ap 60 akvareļi,...