Lasītāju receptes

lidoniitisl 2009-02-05

Mīlestība caur vēderu-tik pikanta!

ņemam:
50 gr ķīnas kāpostu
30 gramu majonēze
50 gr tomātu
30 gr burkānu
sojas mērces/pec gaumes cik daudz/
1 vistas fileju
garšvielas vistai

process: saplūkā ķīnas kāpostu karto uz šķīvja sagriez kubiņos tomātu arī karto uz šķīvja tad sagriez strēmelītēs vistas fileju sarīvē burkānu.liec uz pannas apcepties burkānus apmēram2 minūtes tad liec vistas fileju apber ar garšvielām apcep uzleij pa virsu sojas mērci apcep 3 minūtes un karto uz šķīvja virsū citiem dārzeņiem pa virsu pārleij majonēzi rotā ar zaļumiem.
Lieliskas vakarinas svetkiem, Valentina dienai vai ari parastai dienai kopaa ar miljoto. Labu apetiiti.Miliet!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
njamma
06.02.2009. plkst. 11:25

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

“G-Unit” izdod otro albumu

Izbaudījuši solo karjeras veiksmes un nedienas, 2.jūlijā Ņujorkas reperi 50 Cent, Lloyd Banks un Tony Yayo atgriežas ar otro “G-Unit” albumu “T.O.S.: Terminate on Sight” jeb...