Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Sautēta aļņa gaļa ar skābu krējumu

1 kg aļņa gaļas
150 g speķa
30 g sviesta
100 g skāba krējuma
1 sīpols
1 burkāns
1 pētersīlis
1 gl. buljona vai ūdens
2 paegļogas
1 lauru lapa
pipari
sāls


Gaļu iespeķo un apbrūnina sviestā. Pievieno garšvielas, buljonu un sautē.
Kad gaļa jau gandrīz mīksta , pievineo krējumu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Augusta beigās sāksies Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA

No 29. augusta līdz 10. oktobrim Rīgā notiks Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī gada mākslas pasākumiem Latvijā, ietverot...