Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Sautēta aļņa gaļa ar skābu krējumu

1 kg aļņa gaļas
150 g speķa
30 g sviesta
100 g skāba krējuma
1 sīpols
1 burkāns
1 pētersīlis
1 gl. buljona vai ūdens
2 paegļogas
1 lauru lapa
pipari
sāls


Gaļu iespeķo un apbrūnina sviestā. Pievieno garšvielas, buljonu un sautē.
Kad gaļa jau gandrīz mīksta , pievineo krējumu.

Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Grupas “Remix” jaunā DVD prezentācijas koncerts

Latviešu supergrupa “Remix” 27.augustā ar prezentācijas koncertu Dzintaru koncertzālē atzīmēs jaunā DVD “Uz veselību!” klajā nākšanu.
DVD prezentācijas koncertā Dzintaru...