Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Lielais liellopu burgers

600 g maltas liellopu gaļas
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
2 ēdamk. svaigi sakapātu zaļumu- pētersīļi, baziliks, timiāns
3 ēdamk. tomātu kečupa vai sojas mērces
2 ēdamk. sasmalcinātu marinētu gurķu
1 ēdamk. rīvmaizes
2 ēdamk. augu eļļas
1 ēdamk. galda sinepju

Sīpolus un ķiplokus ļoti smalki sakapā , sajauc ar malto gaļu , zaļumiem un gurķiem.
Sāla , piparo, pievieno pēc garšas sinepes , kečupu vai sojas mērci.
Ja masa par šķidru - pievieno rīvmaizi. Pēc tam ar rokām veido lielu plāceni līdz 2 cm biezu , apslaka ar eļļu. Apm. 5 min. cep uz sakarsētām restēm , pēc tam apgriež otrādi un cep atkal apm. 5 min.
Pasniedz ar marinētiem dārzeņiem , lociņiem, aso kečupu un sīpolu ragū.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Filadelfija, te es nāku!

“Filadelfija, te es nāku!” ir dramaturga atzīšanās mīlestībā savai dzimtajai pusei Īrijai un tās ļaudīm.

Aizkustinoša luga par jaunu puisi, kurš grasās emigrēt uz Ameriku un...