Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Lielais liellopu burgers

600 g maltas liellopu gaļas
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
2 ēdamk. svaigi sakapātu zaļumu- pētersīļi, baziliks, timiāns
3 ēdamk. tomātu kečupa vai sojas mērces
2 ēdamk. sasmalcinātu marinētu gurķu
1 ēdamk. rīvmaizes
2 ēdamk. augu eļļas
1 ēdamk. galda sinepju

Sīpolus un ķiplokus ļoti smalki sakapā , sajauc ar malto gaļu , zaļumiem un gurķiem.
Sāla , piparo, pievieno pēc garšas sinepes , kečupu vai sojas mērci.
Ja masa par šķidru - pievieno rīvmaizi. Pēc tam ar rokām veido lielu plāceni līdz 2 cm biezu , apslaka ar eļļu. Apm. 5 min. cep uz sakarsētām restēm , pēc tam apgriež otrādi un cep atkal apm. 5 min.
Pasniedz ar marinētiem dārzeņiem , lociņiem, aso kečupu un sīpolu ragū.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

MTV Latvija šovi un raidījumi skatāmi populārākajā Latvijas portālā draugiem.lv

MTV Latvija sadarbībā ar Latvijas populārāko portālu draugiem.lv piedāvā ikvienam no vairāk kā 2 349 000 reģistrētajiem portāla lietotājiem noskatīties iecienītākos MTV Latvija...