Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Lielais liellopu burgers

600 g maltas liellopu gaļas
2 sīpoli
3 ķiploka daiviņas
2 ēdamk. svaigi sakapātu zaļumu- pētersīļi, baziliks, timiāns
3 ēdamk. tomātu kečupa vai sojas mērces
2 ēdamk. sasmalcinātu marinētu gurķu
1 ēdamk. rīvmaizes
2 ēdamk. augu eļļas
1 ēdamk. galda sinepju

Sīpolus un ķiplokus ļoti smalki sakapā , sajauc ar malto gaļu , zaļumiem un gurķiem.
Sāla , piparo, pievieno pēc garšas sinepes , kečupu vai sojas mērci.
Ja masa par šķidru - pievieno rīvmaizi. Pēc tam ar rokām veido lielu plāceni līdz 2 cm biezu , apslaka ar eļļu. Apm. 5 min. cep uz sakarsētām restēm , pēc tam apgriež otrādi un cep atkal apm. 5 min.
Pasniedz ar marinētiem dārzeņiem , lociņiem, aso kečupu un sīpolu ragū.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz burkānu, kļūsiet oranžs

Pasākumi

“Melo-M” saviļņo igauņus

Pirms dažām dienām čellu grupa “Melo-M” atgriezās Latvijā no koncertturnejas pa Igauniju, kur piedzīvoja pārsteidzoši sirsnīgu uzņemšanu....