Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Maltā gaļa ar spinātiem

4 porc.
500 g jauktas maltas gaļas
500 g caur sietu izberztu tomātu
450 g lapu spinātu
200 g aitas siera
0,5 kg kārtainās mīklas
2 vidēji lieli sīpoli
2 ķiploku daiviņas
2 ēdamk. eļļas
4 ēdamk. tomātu biezeņa
melnie piprai , sāls, paprikas pulveris , šķipsniņa cukura
2 ēdamk. rīvmaizes
tauki veidnes ietaukošanai
pētersīļi garnēšanai


Spinātus liek verdošā ūdenī un katliņā ar noslēgtu vāku vāra apm. 10 min. Notecina. Sīpolus un ķiplokus sakapā.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep malto gaļu. Pievieno sīpolus, ķiplokus un turpina cept. Maisot pielej tomātu biezeni un izspiesto tomātu masu, visu mazliet pavāra.Pieber sāli , piparus, paprikas pulveri un cukuru. Vāra vēl apm. 4 min.
Kārtaino mīklu izrullē un liek mazās ietaukotās veidnēs ,malas nedaudz uzlokot.Pārkaisa ar rīvmaizi. Maltās gaļas masai pievieno spinātus un maisījumu vienmērīgi sadala pa veidnēm.Pārkaisa ar saberztu aitas sieru.Cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep apm. 15 min. garnē ar pētersīļu lapiņām.

Lai izdodas !!





Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

„Rīgas mākslas telpā” notiks Latvijas Mākslas akadēmijas studentu diplomdarbu izstāde „Forma. Krāsa. Līnija.”

Rīgas pilsētas izstāžu zālē „Rīgas mākslas telpa” no 13. līdz 27. jūnijam būs apskatāma Latvijas Mākslas akadēmijas studentu bakalaura un maģistra programmas diplomdarbu izstāde...