Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Maltā gaļa ar spinātiem

4 porc.
500 g jauktas maltas gaļas
500 g caur sietu izberztu tomātu
450 g lapu spinātu
200 g aitas siera
0,5 kg kārtainās mīklas
2 vidēji lieli sīpoli
2 ķiploku daiviņas
2 ēdamk. eļļas
4 ēdamk. tomātu biezeņa
melnie piprai , sāls, paprikas pulveris , šķipsniņa cukura
2 ēdamk. rīvmaizes
tauki veidnes ietaukošanai
pētersīļi garnēšanai


Spinātus liek verdošā ūdenī un katliņā ar noslēgtu vāku vāra apm. 10 min. Notecina. Sīpolus un ķiplokus sakapā.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep malto gaļu. Pievieno sīpolus, ķiplokus un turpina cept. Maisot pielej tomātu biezeni un izspiesto tomātu masu, visu mazliet pavāra.Pieber sāli , piparus, paprikas pulveri un cukuru. Vāra vēl apm. 4 min.
Kārtaino mīklu izrullē un liek mazās ietaukotās veidnēs ,malas nedaudz uzlokot.Pārkaisa ar rīvmaizi. Maltās gaļas masai pievieno spinātus un maisījumu vienmērīgi sadala pa veidnēm.Pārkaisa ar saberztu aitas sieru.Cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep apm. 15 min. garnē ar pētersīļu lapiņām.

Lai izdodas !!





Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

„ŠONA DEJU STUDIJA” pieņem darbā jaunu profesionālu horeogrāfu no Amerikas Savienotajām Valstīm

No šī gada augusta, „ŠONA DEJU STUDIJAS” audzēkņiem, kā arī citiem dejot gribētājiem, būs iespēja apgūt deju horeogrāfiju un tehniku pie profesionāla deju pasniedzēja no Amerikas Savienotajām Valstīm....