Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-15

Maltā gaļa ar spinātiem

4 porc.
500 g jauktas maltas gaļas
500 g caur sietu izberztu tomātu
450 g lapu spinātu
200 g aitas siera
0,5 kg kārtainās mīklas
2 vidēji lieli sīpoli
2 ķiploku daiviņas
2 ēdamk. eļļas
4 ēdamk. tomātu biezeņa
melnie piprai , sāls, paprikas pulveris , šķipsniņa cukura
2 ēdamk. rīvmaizes
tauki veidnes ietaukošanai
pētersīļi garnēšanai


Spinātus liek verdošā ūdenī un katliņā ar noslēgtu vāku vāra apm. 10 min. Notecina. Sīpolus un ķiplokus sakapā.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep malto gaļu. Pievieno sīpolus, ķiplokus un turpina cept. Maisot pielej tomātu biezeni un izspiesto tomātu masu, visu mazliet pavāra.Pieber sāli , piparus, paprikas pulveri un cukuru. Vāra vēl apm. 4 min.
Kārtaino mīklu izrullē un liek mazās ietaukotās veidnēs ,malas nedaudz uzlokot.Pārkaisa ar rīvmaizi. Maltās gaļas masai pievieno spinātus un maisījumu vienmērīgi sadala pa veidnēm.Pārkaisa ar saberztu aitas sieru.Cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep apm. 15 min. garnē ar pētersīļu lapiņām.

Lai izdodas !!





Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

Gustava Kluča darbi no muzeja kolekcijas dodas uz izstādi Hāgā

Izcilā latviešu mākslinieka Gustava Kluča darbi no Latvijas Nacionālā mākslas muzeja krājuma no 2008.gada 12.aprīļa līdz 13.jūlijam būs skatāmi Hāgas Gemeentemuseum.
Izstāde tiek...