Lasītāju receptes

Cūkas ribiņas apelsīnu sulā

saulux3 2008-07-29

Cūkas ribiņas apelsīnu sulā

Sastāvdaļas:

500 g ribiņas
Pa šķipsniņai sāls un pipari,
2 ēdamkarotes miltu,
1 tējkarote sezamsēkliņu
A
svaigi spiesta 1 apelsīna sula,
1 ēdamkarote cukura,
2 ēdamkarotes etiķa,
3 ēdamkarotes ūdens
B
2 ēdamkarotes ūdens,
1 ēdamkarote cietes
1. Ribiņas sagriež 3cm lielos gabalos, marinē ar sāli un pipariem ne mazāk kā vienu stundu. Apvārta ribiņas miltos un cep lielā karstumā, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Izņem un notecina eļļu.

2. Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas, pievieno (a) maisījumu un uzvāra. Liek pannā apceptās ribiņas un karsē 2 minūtes, uzbiezina ar (b) sastāvdaļām. Liek servējamā traukā un pārkaisa ar sezamsēkliņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

The Cardigans izdod labākās dziesmas

Populārā zviedru grupa “The Cardigans” apkopojusi savas labākās dziesmas izlasē “Best Of”, kurā iekļauti tādi hiti kā “Lovefool”, “My Favourite Game”, kopā 21 dziesma....