Lasītāju receptes

d_kundze 2008-07-13

Steiks ar mellenēm

Kā reiz pie dabas esot!
Sastāvdaļas:
2 1/2 glāze melleņu
1 neliels sasmalcināts sīpols
1/4 glāze sīrupa
1/4 glāze baltvīna etiķa
1/4 glāze kečupa
3 ēdamk. sinepju
1/2 tējk. sarkano piparu
4 steika šķēles
Process: Visas sastāvdaļas, izņemot gaļu, sajauc zemā kastrolī, karsē vidējā karstumā, līdz uzvārās. Karstumu samazina un nepārtraukti maisot vāra 15 min.m Tur siltumā līdz pasniegšanas brīdim.
Steiku grilē bez vāka 4 -6 min., pasniedz ar mērci.

Mmmma baudiet-labu apetiiti un melleniites,kas paliek pāri saldajā uz kaŗā zoba!:)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Mākslas dienas 2009 Latgales Kultūrvēstures muzejā

Kā katru pavasari, arī šogad, visā Latvijā 18.aprīlī ir sākušās un līdz 17.maijam turpināsies Mākslas dienas 2009. Rēzeknē ikviens tiek aicināts „ķert mākslu”, ko tiešā un...