Lasītāju receptes

d_kundze 2008-07-13

Steiks ar mellenēm

Kā reiz pie dabas esot!
Sastāvdaļas:
2 1/2 glāze melleņu
1 neliels sasmalcināts sīpols
1/4 glāze sīrupa
1/4 glāze baltvīna etiķa
1/4 glāze kečupa
3 ēdamk. sinepju
1/2 tējk. sarkano piparu
4 steika šķēles
Process: Visas sastāvdaļas, izņemot gaļu, sajauc zemā kastrolī, karsē vidējā karstumā, līdz uzvārās. Karstumu samazina un nepārtraukti maisot vāra 15 min.m Tur siltumā līdz pasniegšanas brīdim.
Steiku grilē bez vāka 4 -6 min., pasniedz ar mērci.

Mmmma baudiet-labu apetiiti un melleniites,kas paliek pāri saldajā uz kaŗā zoba!:)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” iznākusi Imanta Ziedoņa dzejoļu izlase „Kukainīt, re, kā saule spīd”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists Imanta Ziedoņa CD „Kukainīt, re, kā saule spīd”. Ar šo izdevumu sērijā tiek aizsākta jauna kolekcija „Autora balss”, jo...